Novosti

Vrijeme je da ode premijer koji neprestano vrijeđa one koji su stvorili Hrvatsku

savska

Predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Dražimir Jukić i predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, Josip Klemm, oglasili su se priopćenjem povodom uvrjedljive izjave premijera Milanovića.

 Predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Dražimir Jukić i predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, Josip Klemm, oglasili su se priopćenjem povodom uvrjedljive izjave premijera Milanovića. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U nedavnom gostovanju na Jabuka TV predsjednik Vlade Zoran Milanović rekao je da šator u Savskoj – u kojem su branitelji i najteži invalidi Domovinskog rata prisiljeni boraviti već godinu dana zbog njegove politike – smrdi.

Iako ta izjava ponajviše govori o elitističkom predsjedniku vlade i njegovom kućnom odgoju, ona je samo nastavak dosadašnjih Milanovićevih omalovažavanja hrvatskih branitelja. Podsjetimo se, Domovinski rat Milanović nazvao je građanskim, Hrvatsku slučajnom državom, a branitelje niskoobrazovanom sirotinjom.

Mi, hrvatski branitelji i najteži invalidi Domovinskog rata, pokazali smo svoju hrabrost i dostojanstvo onda kada je bilo najpotrebnije. Danas imamo slobodnu i samostalnu Hrvatsku u kojoj Zoran Milanović može sjediti u premijerskoj fotelji i s visoka gledati na one čija mu je žrtva i hrabrost to omogućila.

Konačno, pozivamo hrvatske branitelje Domovinskog rata da ne nasjedaju na provokacije Premijera na odlasku jer su uvrede i izazivanje incidenata njegov jedini program.”

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.