Novosti Udruge

Poziv: Dani otvorenih vrata udruga 2018.

Od 24. do 26. svibnja u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH diljem Hrvatske održavat će se Dani otvorenih vrata udruga 2018. Cilj je ovog događanja informiranje javnosti o radu i djelovanju udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Udruge su za Dane otvorenih vrata 2018. zasad prijavile preko 200 događanja, a građani će se s njihovim radom, djelovanjem i aktivnostima moći upoznati sudjelovanjem u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavljanjima, akcijama te upoznavanju s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga svoju prijavu mogu dostaviti preko aplikacije UdrugeInfo. U sklopu aplikacije također je moguće pretraživanje svih prijavljenih događanja na Danima otvorenih vrata udruga 2018.

Upute za registraciju možete pronaći na internetskoj stranici Ureda za udruge Vlade RH, a rok za prijavu na Dane otvorenih vrata udruga 2018. je 18. svibnja.

Sve dodatne informacije mogu se saznati u Uredu za udruge Vlade RH preko e-maila: darija.maric@udruge.vlada.hr te broja telefona: 01/4599-810.

IZVOR: Ministarstvo hrvatskih branitelja

 

 

O autoru

Ines Herceg