Baština Kultura Novosti

Pokrenut novi portal DIV – domovinske identitetske vrijednosti na Fakultetu hrvatskih studija

Pod domenom Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu kreiran je novi portal naziva DIV – portal za domovinske identitetske vrijednosti. Portal DIV namijenjen je svima koji se svojim djelovanjem zalažu za očuvanje hrvatskoga nacionalnoga identiteta izvan matične domovine. Za novi je portal osmišljen originalan logo koji simbolično prikazuje njegovu glavnu svrhu, a portalu se može pristupiti preko domene Fakulteta hrvatskih studija (https://www.fhs.unizg.hr/div).

Na portalu će se moći čitati o znanstvenim i stručnim djelovanjima na Fakultetu hrvatskih studija vezanima uz njegovanje i očuvanje svih sastavnica nacionalnoga identiteta različitih naraštaja hrvatskih iseljenika. Urednice portala su doc. dr. sc. Monika Komušanac, Lidija Bogović, mag. croat.  i izv. prof. dr. sc. Rona Bušljeta Kardum, a u rad portala uključeni su i studenti Fakulteta hrvatskih studija.

Budući da će se DIV – portal za domovinske identitetske vrijednosti obogaćivati novim materijalima i rubrikama, urednice pozivaju sve zainteresirane da svojim idejama, prilozima, sugestijama i komentarima doprinesu razvoju novoga portala Fakulteta hrvatskih studija.


		

O autoru

identitet.hr