Novosti

Branitelji organiziraju „Advent u Dubravi“ ispred Garden Malla

adventudubravi

U Gornjoj Dubravi u Grižanskoj ulici od 29. studenog do 5. siječnja uz bogat kulturno-glazbeni program i gastro ponudu održava se manifestacija pod nazivom „Advent u Dubravi“ u organizaciji braniteljske udruge Bojna Frankopan…

Ako ste iz Dubrave ili okolice, više nećete morati ići do centra Zagreba kako biste osjetili dašak adventske čarolije, a sve to zahvaljujući braniteljskoj udruzi „Bojna Frankopan“.

U Gornjoj Dubravi u Grižanskoj ulici od 29. studenog do 5. siječnja uz bogat kulturno-glazbeni program i gastro ponudu održava se manifestacija pod nazivom „Advent u Dubravi“ u organizaciji braniteljske udruge Bojna Frankopan i podršku turističke zajednica Grada Zagreba.

Posjetitelji će božićnu čaroliju u Dubravi doživjeti uz bogati gastro i trgovački program, te posebnu atrakciju iz Londona, tradicionalni britanski bus Double Decker iz 1975. godine.

Iz gastro ponude moći ćete uživati u vrhunskim kobasicama rađenim po tradicionalnoj recpturi, egzotičnim jelima iz wok-a, popularnim fritulama, domaćim prirodnim rakijama i likerima, kuhanom vinu Velikanović, vrhunskim šampanjcima, u svim ostalim pićima po popularnim cijenama u caffe baru Londoner, te mnogim drugim iznenađenjima.

Predsjednik udruge Bruno Zorica Zulu istaknuo je kako veliki broj branitelja upravo i živi u Dubravi, a na manifestaciji će posjetitelji u posebnim kućicama moći kupiti različite predmete nastale tijekom radionica udruge. Sav novac prikupljen u ovoj humanitarnoj akciji će biti proslijeđen socijalno ugroženim braniteljima te obiteljima poginulih branitelja.

Događaje možete pratiti na službenoj Facebook stranici manifestacije. https://www.facebook.com/adventudubravi?fref=ts

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.