Novosti

13. memorijal “Puma” u orijentaciji

I ove godine održat će se tradicionalni 13. memorijal 7. gardijske brigade “Puma” u orijentaciji, u organizaciji Udruge veterana 7. gardijske brigade “Puma” i Orijentacijskog kluba “Međimurje”.

Natjecanje je organizirano u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja, Hrvatskim orijentacijskim savezom, Općinom Gornji Kneginec, Gradom Varaždinske Toplice, Gradom Varaždinom te Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice – Minerva.

Natjecanja će trajati tri dana i održavat će se na tri različite lokacije s 5 različitih etapa-utrka. Program natjecanja prikazan je u nastavku:

Također će se birati najsvestraniji natjecatelj u sve tri grane orijentacijskog sporta kao nastavak tradicije natjecanja „Orienteering Triangle“. Birat će se i najbolji klub natjecanja koji će osvojiti veliku prijelazni pokal memorijala.

Bit će i mnoštvo drugih popratnih sadržaja (bazeni i dr.), a angažirat će se i više desetaka volontera koji će raditi na organizaciji. Na natjecanju se očekuje dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske i susjednih država.

S obzirom na to da ovaj tip natjecanja iziskuje velik organizacijski napor, pozivaju se svi zainteresirani da pomognu u organizaciji i provedbi natjecanja. Više informacija o natjecanju dostupno je na Facebooku i stranicama natjecanja.

IZVOR: URV 7. GBR “Puma”

O autoru

Ines Herceg