Novosti Udruge

Trodnevno obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH i Vrhovne zapovjednice OS RH Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva obrane RH, Ministarstva hrvatskih branitelja RH, Brodsko-Posavske županije, Grada Slavonskog broda, Grada Nove Gradiške i Općine Brodsko-Posavske županije, od 14. do 16. rujna održat će se prigodni program u čast hrvatskih branitelja s područja Brodsko-posavske županije.

Petak, 14. rujna, predviđen je za izložbu ratnih fotografija Domovinskog rata, nakon koje slijedi okrugli stol na temu “Uloga topništva 108. brigade ZNG RH u Domovinskom ratu 1991./1992.” U subotu će se središnji dio program, od ranih jutarnjih sati, održati u Slavonskom Brodu, a drugi dan ceremonije zatvorit će pjevač Giuliano sa bendom “Diktatori” na Gradskom korzu. U nedjelju, 16. rujna, program se premješta u Staru Gradišku gdje će se održati  polaganje vijenaca i svečani mimohod te komemoracija za poginule hrvatske branitelje.

 

IZVOR: Udruga 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.