Novosti

Tribina „Da se ne zaboravi – 25 godina poslije”

loso

U organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata „Zagrebački velesajam“, održana je prva tribina s nazivom „Da se ne zaboravi – 25 godina poslije“.

 U organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata „Zagrebački velesajam“, održana je prva tribina s nazivom „Da se ne zaboravi – 25 godina poslije“. Gost je bio admiral, pisac, političar, bivši načelnik Glavnog stožera Hrvatske vojske Davor Domazet – Lošo, koji se u razgovor s voditeljem tribine Mladenom Pavkovićem osvrnuo na stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, ali je i komentirao i analizirao brojna aktualna politička i ina događanja u svijetu.

Na tribini je, među ostalima, bio nazočan i general pukovnik Mladen Markač, koji je i kroz pitanja svom suborcu i kolegi Davoru Domazetu – Loši učinio da ovaj događaj uzdigne na još veću razinu, tako da su brojni posjetitelji uistinu bili zadovoljni onim što su tijekom 90 minuta mogli čuti.
Predsjednik Udruge branitelja „Zagrebački velesajam“ Željko Baća je rekao da je to prva od niza tribina, koje će se održavati na Zagrebačkom velesajmu, s ciljem da se i ne zaborave oni koji su stvarali hrvatsku državu.

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.