Novosti

Priredba za djecu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata povodom Sv. Nikole

Gradski ured za branitelje i ove godine povodom Sv. Nikole organizira  prigodnu priredbu s podjelom poklon paketića za djecu do dvanaest godina starosti čiji su roditelji hrvatski branitelji Grada Zagreba, težeg socijalno-ekonomskog statusa (korisnici pomoći temeljem Zakona o socijalnoj skrbi, obiteljskih paketa i dječjeg doplatka). Korisnici pomoći temeljem Zakona o socijalnoj skrbi i dječjeg doplatka dostavljaju rješenje o vrstama socijalne pomoći ili dječjem doplatku.
 
Zahtjevi za priredbu se zaprimaju u Gradskom uredu za branitelje, Zagreb, Vodnikova 14, od četvrtka 14. studenog 2019. godine do popunjenosti kapaciteta, a potrebne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 01/6100-368 i 01/6100-367.

 

IZVOR: Grad Zagreb

O autoru

Marijana Dangubic

Magistra politologije, radno iskustvo stjecala je kao volonter portala Studentski.hr, zatim u TV produkcijskoj kući, te kao zaposlenik Udruge Rast na različitim projektima usmjerenima na podizanje kvalitete života hrvatskih branitelja i promicanje vrijednosti Domovinskog rata. Trenutno radi kao voditelj EU projekta „Neurotrening i biomehanika pokreta“ koji provodi Udruga Rast, a od 2018. godine piše za portal Braniteljski.hr na kojem je bila i glavna urednica.