Novosti

Predstavljanje knjige: “Tjelesna aktivnost u prevenciji bolesti hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji”

U ponedjeljak, 29. siječnja, u muzeju Mimara u 12:00 održat će se predstavljanje knjige “Tjelesna aktivnost u prevenciji bolesti hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji” autorice prof. dr. sc. Mirne Andrijašević.

Predstavljanje knjige organizira Udruga za šport i rekreaciju “Veteran ’91”, a voditelj predstavljanja bit će i glavni urednik knjige prof. mr. sc. Allen Bartoš. Uz to, o knjizi će govoriti i prof. dr. sc. Mario Plenković, general pukovnik Đuro Dečak, prof. dr. sc. Mato Bartoluci, prim. dr. sc. Senka Slivar te autorica knjige.

Za odlazak na predstavljanje knjige možete se predbilježiti na broj: 091/768 9423 ili na e-mail adresu: tajnik@veteran91.hr.

O AUTORICI

Prof. dr. sc. Mirna Andrijašević voditeljica je Katedre za kineziološku rekreaciju i kineziterapiju na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te je voditeljica poslijediplomskog doktorskog studija, modul Kineziološka rekreacija. Također je bila pozvana kao predavač na poslijediplomskim studijima u Ljubljani na Fakultetu za šport i Opatiji na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment, a surađuje i na Katedri za kemiju, biokemiju i kliničku kemiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Osim toga, predaje na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u okviru poslijediplomskog studija iz poduzetništva i menadžmenta u turizmu i sportu. Za dosadašnji rad dobila je zlatnu značku Društva pedagoga fizičke kulture RH i više priznanja Hrvatskog saveza sportske rekreacije.

O autoru

Ines Herceg