Novosti

Potraga za novim snagama portala Braniteljski.hr

logoo

Voliš pisati? Zanima te tema branitelja i Domovinskog rata? Pozivamo te da se pridružiš timu portala Braniteljski.hr!

 

Voliš pisati? Imaš malo slobodnog vremena? Zanima te tema branitelja i Domovinskog rata? Studiraš ili si tek iskoračio/iskoračila u svijet rada? Pozivamo te da se pridružiš timu portala Braniteljski.hr.

Braniteljski.hr portal je koji donosi sve vijesti vezane uz braniteljsku populaciju. Osim što je u oluji aktualnih zbivanja, Braniteljski.hr pokriva povijesne događaje i priče ratnika te nudi pregled braniteljskih udruga i zanimljivosti vezanih uz Domovinski rat.
Pozivaju se volonteri da se pridruže timu u kojem uz učenje i druženje mogu steći iskustvo te se priključiti kao novinari, urednici, voditelji društvenih mreža, administratori ili informatičari.

Novinari, urednici
Urednici trebaju imati odlične organizacijske sposobnosti, a poželjno je iskustvo rada i/ili obrazovanja u području novinarstva.
Novinarskom timu mogu se pridružiti svi zainteresirani i motivirani za pisanje članaka. Za ovo mjesto nije bitno radno iskustvo ili školovanje unutar struke, ali je važno baratati formom članka (zadovoljiti pet W: tko, što, zašto, gdje i kada). Osim prenošenja i pisanja vijesti i kolumni, traže se svi zainteresirani za pisanje znanstvenih i/ili istraživačkih članaka (posebno na poljima povijesti, psihologije i medicine).
Administratori i informatičari
Uloga administratora i informatičara obuhvaća unošenje i odražavanje podataka u sučelju, izradu web dizajna te upravljanje google analiticsom.
Voditelji društvenih mreža (CM)
Glavni zadatak voditelja društvenih mreža obuhvaća održavanje komunikacije sa širom javnosti preko društvenih mreža, prvenstveno Facebooka. Poželjno je (ali ne i nužno) prethodno iskustvo vođenja društvenih mreža.

Što ostvarujete i koje su prednosti volontiranja na portalu braniteljski.hr?
– vrijedno iskustvo i dobra referenca za životopis
– mogućnost napredovanja u skladu s pokazanim trudom i radom
– pisanje članaka iz područja koja vas zanimaju
– učenje rada u administracijskom sučelju
– pomoć braniteljskoj populaciji u psihosocijalnom osnaživanju
– rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme
– mogućnost prilagođavanja volontiranja na portalu i drugih obaveza volontera
Čekamo te da se pridružiš našem timu – timu koji ne zaboravlja, timu koji želi raditi na izgradnji istinitih medijskih platformi. Javi nam se na mail volonteribraniteljski@hotmail.com s priloženim životopisom uz napomenu svog interesnog područja u radu portala. Budi naša nova snaga!

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.