Novosti

Pomozite u prikupljanju potpisa za referendum “VUKOVAR – mjesto potpunog i trajnog pijeteta”!

stozerzaobranuvukovara

Kako pomoći u prikupljanju potpisa za novi referendum “Vukovar – mjesto potpunog i trajnog pijeteta” u organizaciji Stožera za obranu hrvatskog Vukovara?

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara poziva sve da se priključe skoroj provedbi prikupljanja potpisa za referendum “Vukovar – mjesto potpunog i trajnog pijeteta”. Mole za vašu logističku i inu podršku, a detaljne informacije možete pročitati u njihovom dopisu prenesenom niže u tekstu. 

Dragi prijatelji,

pozivamo vas da se uključite u skoru provedbu prikupljanja potpisa za referendum “Vukovar – mjesto potpunog i trajnog pijeteta”.

Ovim činom sudbinu vukovarske simbolike i hrvatskog stradanja stavljamo u ruke onima koji zaslužuju odlučiti o istome – hrvatskome narodu.

 

SOHV je uspio zaustaviti protuzakonitu i protuustavnu agresiju na hrvatsku žrtvu koju su orjunaši pokušali provesti kao završni čin slamanja hrvatskog ponosa i otpora.

 

Svi daljnji pokušaji dijaloga i institucionalnog rješavanja ovoga pitanja nailazili su na različite razine opstrukcije.
Kako subinu hrvatske žrtve i simboliku stradanja više nitko ne bi doveo u opasnost obezvrijeđivanja, odlučili smo odluku prepustiti referendumskoj volji hrvatskog naroda. Takav referendumom doneseni zakon bi mogao promijeniti samo novi referendum.

 

Stoga vas molimo za logističku i inu podršku.

 

Molimo vas da nam pisanu odluku dostavite na naš mail, a svi zainteresirani za pomoć u provedbi prikupljanja potpisa mogu se javiti koordinatorima:

 

Željko Mikić – 098 980 8801
Snježana Patko-098 463 436
Franjo Šoljić 099 888 9526

 

Volonteri se mogu prijaviti i na jednu od Facebook grupa po županijama koje možete pronaći na linku. 

Hvala vam,

 

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

 

Tomislav Josić -predsjednik

 

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.