Novosti

Podržite i sudjelujte na Skupu zajedništva 100% za Hrvatsku – „Zajedno do pobjede“!

U subotu, 2. svibnja 2015., dođi na skup zajedništva i pokaži kakvu Hrvatsku želiš!

Hrvatski domoljubi odlučili su u subotu, 2. svibnja 2015. godine, organizirati Skup zajedništva 100% za Hrvatsku pod nazivom „Zajedno do pobjede“.

Branitelji su primjer zajedništva, jedinstva, odanosti i ljubavi prema domovini i upravo su zahvaljujući ovim pozitivnim društvenim vrijednostima obranili hrvatsku domovinu. Danas smo ponovno svjedoci regionalne razjedinjenosti Hrvatske i polarizacije društva. Smatramo da je vrijeme vratiti zajedništvo kakvo je vladalo za vrijeme Domovinskog rata – zajedništvo juga i sjevera, istoka i zapada, mladih i starih.

Pozivamo sve hrvatske branitelje i domoljube, nezaposlene, obespravljene, studente, mlade, umirovljenike, blokirane te sve koji rade, a ne dobivaju plaću, kao i ostale ljude dobre volje, da dođete na Skup zajedništva.

Program skupa:
18 sati: Sveta Misa za Domovinu u Zagrebačkoj katedrali
19 sati: Skup zajedništva 100% za Hrvatsku „Zajedno do pobjede” – Trg bana Josipa Jelačića (koncert)

Budimo dostojanstveni i ponosni te zajedno pošaljimo poruku kakvu Hrvatsku želimo. Recimo svi zajedno DOSTA JE!

Pogledajte zašto branitelji prosvjeduju i organiziraju skup zajedništva na linku, a također vam šalju video-pozivnicu da im se pridružite u zajedničkoj borbi za vlastita prava (link)!

 

FOTO: Facebook

 

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.