Novosti

Komentar i video: Kako je Bojan Glavašević postao mirotvorac?

glavasevic prosvjedi

Moć PR-a je velika, a to možemo vidjeti i iz primjera Bojana Glavaševića koji se preko noći pretvorio u mirotvorca.

Moć PR-a je velika, a to možemo vidjeti i iz primjera Bojana Glavaševića koji se preko noći pretvorio u mirotvorca.

Dokaz tome je jedna namještena emisija „Nedjeljom u 2“ u kojoj Stanković podilazi malom, nesretnom Bojanu, potom ostaje bez teksta i postavlja mu pitanja o poeziji; tu je i nekoliko plaćenih članaka koje su pripremili PR – stručnjaci.

Sve to rezultira time da Bojan Glavašević postaje mali, nevini „Bojo“ kojega napadaju agresivni branitelji puni mržnje i ljutnje.

Video “napada” na Glavaševića

Tko je doista Bojan Glavašević? Odgovor na ovo pitanje saznat ćemo vjerojatno jednoga dana kada on izgubi moć koju trenutno ima u ministarstvu, kada njegovi djelatnici (a posebno djelatnice) progovore o mobingu kojeg svakodnevno doživljaju od strane mladoga mirotvorca „Boje“. Jedna djelatnica koja je odrađivala staž u ministarstvu izjavila je:

“Glavašević je uništio 6 mjeseci moga života, takav mobing nije moguće riječima opisati. Kada bi on jeo, a obično jede u podne te drži noge na stolu i otvorena vrata ureda, nitko hodnikom nije smio proći.“

Druga osoba, koja se prijavila na natječaj za posao i s kojom je Bojan obavio intervju preko Skypea izjavila je da je prekinula intervju u suzama jer ju je dotični mirotvorac vrijeđao. Ovakvih primjera moglo bi se nabrojati u nedogled. Vjerojatno kada prestane vladavina ovoga tiranina u Ministarstvu branitelja, na svijetlo dana će izaći još osoba koje sada zbog straha ne žele govoriti. Njegovo ponašanje, javni istupi kao i govor tijela jasno nam govore da je ovdje riječ o jednoj vrlo arogantnoj osobi, osobi s velikim nedostatkom empatije.

U trenutku kada se uključe PR-ovi, Bojan postaje milo dijete i žrtva. Prikazivanje takvoga Bojana Glavaševića vjerojatno će se nastaviti, kao što će se nastaviti prikazivanje Freda Matića u liku „Boška Buhe“ vukovarskog ratišta.

Ovim djelovanjem plaćenih PR-a agencija nastavlja se progon na hrvatske branitelje, jer se branitelje ispred Ministarstva naziva militantnima, agresivcima i već sličnim poznatim pridjevima. Ispred Ministarstva stoje branitelji koji nisu ništa manji ratnici od onoga kako se želi prikazati Fred Matić, ništa manji mirotvorci od one servirane slike Bojana Glavaševića.

Ovakvo blaćenje hrvatskih branitelja plaćaju porezni obveznici i bilo bi dobro da nam vladajuća elita javno iznese koliko je novaca plaćeno za PR usluge te čemu to konkretno koriste PR- stručnjaci. Zar političari ne bi trebali informirati javnost o svome radu, a ne plaćati PR stručnjake da veličaju njihov lik i djelo?

Bojan je u NU2 izjavio:

„Ja sam pomoćnik ministra i od toga nemam nikakve koristi. Ovdje sam samo zbog branitelja.’“

Neka onda pomoćnik ministra prikaže za koliku plaću radi i koje sve beneficije ima da javnost sama razluči je li to altruistični rad ili rad iz financijske koristi.

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.