Novosti

Glogoški demantirao Milanovićeve tvrdnje o sastanku u zgradi Vlade

duroglogoski

Premijer je izjavio kako ga je Glogoški posjetio u zgradi Vlade 12 dana nakon početka prosvjeda – na vlastiti zahtjev.

– Premijer laže! -­ kratak je i jasan bio Đuro Glogoški komentirajući tvrdnje Zorana Milanovića koje je on sinoć iznio u intervjuu za RTL Danas.

Premijer je izjavio kako ga je Glogoški posjetio u zgradi Vlade 12 dana nakon početka prosvjeda – na vlastiti zahtjev, piše Večernji list. ­

– Bilo je upravo suprotno, sastali smo se na njegov zahtjev, on je tražio taj sastanak. Dosad smo morali demantirati laži ministra Freda Matića, sad ćemo, očito, morati demantirati i laži premijera Milanovića – kazao je Glogoški u kratkoj izjavi za Večernji list, te dodao kako će sve detalje i okolnosti susreta u Banskim dvorima iznijeti na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak u 11 sati u prosvjedničkom šatoru.

Podsjetimo, premijer je u intervjuu najavio da će otkriti “nešto o čemu šuti već dva mjeseca jer štiti dostojanstvo osobe”. ­

“Primljen je službeno u Ured predsjednika Vlade. Razgovarali smo više od sat vremena. Rekao sam mu: ‘Pomozite mi da vam ugodimo’ To nisu poštene namjere. Nakon što smo povukli dva zakona iz Sabora, samo da im taktički pomognemo, oni su ostali tamo da bi mogli dočekati Novu godinu s HDZ-­ovom predsjedničkom kandidatkinjom”,­ kazao je Milanović i dodao da o tome dosad nije govorio jer ga je Glogoški “molio da to ne kaže”.

Đuro Glogoški međutim i to demantira.

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.