Novosti

25. Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb

U nedjelju, 2. prosinca 2018. godine održat će se 25. po redu Božićni sajam koji organizira Međunarodni klub žena. Sajam će se održati na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7 i trajat će od 11h do 16h. Sajam je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva donirat će se Institutu za palijativnu medicinu.

Institut za palijativnu medicinu iz Zagreba je jedina specijalizirana ustanova sa stručnim timom liječnika i medicinskog osoblja takvog tipa. Kako bi mogli nastaviti s profesionalnim i kvalitetnim radom nužno je potrebna temeljita renovacija soba za pacijente kao i nabavka stručne opreme i aparata kako bi se potrebitim pacijentima pružila što je moguće bolja usluga palijativne skrbi i medicine.

Na sajmu će posjetitelji moći obići štandove više od 45 zemalja među kojima su: Kina, Indija, Koreja, Japan, Turska, Grčka, Izrael, Španjolska, Čile, SAD, Velika Britanija i još mnoge druge. Štandovi će nuditi originalne proizvode svojih zemalja, razne delicije, vina i rukotvorine. Osim raznih delicija, program sajama će za posjetitelje obogatiti zvuci međunarodne glazbe, te spektakularni nastupi raznih plesnih skupina u originalnim kostimima, poput Japana, Čilea, Južne Koreje i mnogih drugih.

Ovaj Božićni sajam je zaštitni znak Međunarodnog kluba žena Zagreb, te je postao popularni pred – Božićni događaj u Zagrebu koji je prošle godine samo u prvih nekoliko sati posjetilo oko 7 tisuća posjetitelja. Međunarodni klub žena Zagreb je neprofitna udruga koja okuplja žene svih nacionalnosti koje borave u Hrvatskoj, a glavni cilj im je prikupljanje sredstava za grupe i ustanove u Hrvatskoj koje djeluju za dobrobit djece i žena.

Ulaz na sajam je slobodan i svi su dobrodošli!

Novačana donacija može se uplatiti i putem računa: PBZ Banka: Za MEĐUNARODNI KLUB ŽENA ZAGREB, naznaka: Za Božićni sajam; IBAN HR61 2340 0091 5109 6366 9. SWIFT CODE: PBZGHR2X

O autoru

Ines Herceg