Novosti

Uhićen Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz

milan bandic

MUP i USKOK su objavili ove informacije na svojim stranicama, a mediji prenose kako se radi o…

Nakon višemjesečnog složenog kriminalističkog istraživanja vezanog za nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu d.o.o., koje su proveli Ravnateljstvo policije i Policijski nacionalni USKOK, a koje su koordinirali Državno odvjetništvo RH i USKOK, uhićeno je više osoba.

U odnosu na uhićene osobe provest će se određene dokazne radnje, te će uhićene osobe u zakonskom roku biti dovedene pritvorskom nadzorniku.
Kaznena prijava zbog osnovane sumnje na počinjenje većeg broja koruptivnih kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti i trgovanja utjecajem, bit će podnesena USKOK-u.

MUP i USKOK su objavili ove informacije na svojim stranicama, a mediji prenose kako se radi o gradonačelniku grada Zagreba Milanu Bandiću, predsjedniku uprave CIOS Petru Pripuzu te predsjedniku Uprave Zagrebačkog Holdinga, Slobodanu Ljubičiću.

Više informacija bit će dostupno uskoro.

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.