Novosti

Udruga Obnova poziva – uključite se u projekt Psihosocijalno osnaživanje hrvatskih branitelja kroz digitalizaciju umjetnosti i kulture

Udruga Obnova poziva hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da se uključe u projekt “Psihosocijalno osnaživanje hrvatskih branitelja kroz digitalizaciju umjetnosti i kulture”. Projekt se provodi od rujna 2020. godine te je već održano 8 online radionica iz područja kulture, umjetnosti i povijesti. Preostale radionice predviđene za listopad i studeni obuhvatit će virtualne obilaske Zagreba (20. i 22. listopada od 19:00 do 21:00) te četiri radionice „Kreativna hrvatska povijest – okolnosti stvaranje kulturnih književnih djela u povijesti“ (26.10, 28.10, 2.11. i 4.11. od 19:00 do 21:00).

Kako se uključiti?

Pravo sudjelovanja u projektu imaju hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, a radionice će se održavati putem Google Meet aplikacije. Za uključivanje je dovoljno imati Gmail račun, a na Google Meet aplikaciju moguće se prijaviti računalom ili mobilnim uređajem. Svi sudionici koji ispune PRIJAVNICU, na mail adresu će dobiti poveznicu za sudjelovanje prije održavanja radionice.

Za detalje o projektu pozivamo Vas da pratite Facebook stranicu Udruge Obnova.

O autoru

Administrator