Novosti

Tribina “Odnos institucija prema braniteljima i stradalnicima iz Domovinskog rata”

tribinaobiteljskastranka

Tribina će se održati u utorak, 3. studenog 2015. godine, od 19.30 sati u prostorijama Zajednice udruga HVIDRE Grada Zagreba (Slovenska 21).

Obiteljska stranka organizira tribinu na temu “Odnos institucija prema braniteljima i stradalnicima iz Domovinskog rata”. 

Budući da je ova aktualna tema izuzetno važnu za braniteljsku populaciju, a i za zaštitu digniteta Domovinskog rata, pozivamo vas da u utorak, 3. studenog 2015. godine, posjetite prostor Zajednice udruga HVIDRE Grada Zagreba u Slovenskoj 21 (Zagreb) i sudjelujete na tribini koja počinje u 19.30 sati

Kao govornici sudjelovat će Mate Knezović, odvjetnik, predsjednik Obiteljske stranke i kandidat na izborima u 1. izbornoj jedinici, Rozalija Bartolić, predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Ulogu moderatora vršit će Renato Šelj, predsjednik HVIDRE Črnomerec.

 

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.