Novosti

Akcija “Jedan dan – jedan problem“

akcija

Braniteljski. hr pokreće akciju “Jedan dan – jedan problem“ u kojoj ćemo svaki dan poslati upit prema Ministarstvu branitelja o jednom konkretnom problemu koji opterećuje braniteljsku populaciju.

Braniteljski. hr pokreće akciju “Jedan dan – jedan problem“ u kojoj ćemo svaki dan poslati upit prema Ministarstvu branitelja o jednom konkretnom problemu koji opterećuje braniteljsku populaciju.

Upućena pitanja i dobivene odgovore objavljivat ćemo na našem portalu.

Budući da pratimo prosvjede od prvoga dana dobro smo upoznati sa svim problemima koji opterećuju braniteljsku populaciju, a o mnogima samo već i pisali. Smatramo da je ostalo mnogo pitanja na koje javnost nije dobila odgovor.

Ministar, njegovi pomoćnici i savjetnici umjesto odgovora na konkretna pitanja često u javnost plasiraju političke poruke te na taj način politiziraju s nastalom situacijom. Također nekorektnom komunikacijom se u javnost pokušava plasirati informacija kako branitelji nemaju razlog za prosvjede te kako niti sami ne znaju što žele.

Stoga ćemo još jednom iznijeti sve probleme koji su doveli do ove situacije te pokušati dobiti konkretne odgovore na konkretna pitanja. Direktna i uvažavajuća komunikacija jedini je način rješavanja nesuglasice i zato se nadamo konkretnim odgovorima, bez politiziranja i prebacivanja krivnje.

 

O autoru

Braniteljski

Portal Braniteljski.hr posvećen je i namijenjen svim braniteljima Domovinskog rata te onima koji žele naučiti nešto više o procesu koji je doveo do osamostaljenja i stvaranja neovisne Republike Hrvatske.