Novosti Udruge

Konvencija o društvenom poduzetništvu u Selcu

Kao što smo već pisali, Ministarstvo hrvatskih branitelja 6. lipnja 2017. godine potpisalo je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava EU za projekt “Promicanje društvenog poduzetništva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, organizacija civilnog društva i zadruga braniteljske i stradalničke populacije iz Domovinskog rata”.

Projektom se udruge iz Domovinskog rata i braniteljske zadruge prepoznaju kao društveni poduzetnici, a Ministarstvo na temelju projekta provodi aktivnosti koje će ojačati kapacitete za društveno poduzetništvo. 23. listopada 2017. održan je pripremni sastanak, a sada je u tijeku održavanje konvencija za informiranje o društvenom poduzetništvu te njegovom promicanju.

Nova će se konvencija o informiranju i promicanju društvenog poduzetništva održati u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine u 9:30. Okupljanje će biti u Hotelu Marina u Selcu, na adresi Ulica Emila Antića 73.

Na konvenciji će se govoriti o značaju društvenog poduzetništva i primjerima dobre prakse, a predstavit će se i mogućnosti zapošljavanja i socijalnog uključivanja hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata te članova njihovih obitelji.

Za sudionike konvencije potpuno su pokriveni putni troškovi, ručak, parkirno mjesto i osvježenja. Sudionici konvencije trebaju ispuniti Obrazac sudjelovanja na konvenciji, i to najkasnije do 12. prosinca u 12:00 (dostava obrasca moguća je faksom ili e-mailom).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti kod gđe. Nadine Hrnčić na adresi nadina.hrncic@branitelji.hr i na broju telefona 01/2308-618 te kod gospodina Ernesta Riseka na adresi ernest.risek@branitelji.hr, broju telefona 01/2308-560 te faksu 01/2308-846.

 

O autoru

Ines Herceg