Udruge

Dani otvorenih vrata udruga 16.-18. svibnja

Ured za udruge Vlade RH organizira Dane otvorenih vrata udruga 2019., koji će se održati od 16. do 18. svibnja 2019. godine na području cijele RH s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2019. svoju prijavu mogu dostaviti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo., u kojoj je, također, moguće pretražiti sva prijavljena događanja na Danima otvorenih vrata udruga 2019.

Rok za prijavu na Dane otvorenih vrata udruga 2019. je 16. svibnja. Više o prošlogodišnjim događanjima na Danima otvorenih vrata udruga moguće je potražiti ovdje, a sve novosti vezane za ovogodišnja događanja možete pratiti na Facebook stranici Dani otvorenih vrata udrugaZa sve dodatne informacije slobodni ste obratiti se Uredu za udruge Vlade RH putem;

  • e-maila: darija.maric@udruge.vlada.hr
  • broja telefona: 01/4599-827.

Na Danima otvorenih vrata udruga građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavljanjima, akcijama te upoznavanju s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Pozivamo sve udruge širom Hrvatske da od 16. do 18. svibnja 2019. otvore vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti.

O autoru

Ivana Njavro

Rođena 25.09.1989.u Metkoviću, prvostupnica je filozofije i magistrica povijesti. Voli pse, kavu i psihološke trilere. Od 2014. djeluje na portalu kao novinarka i spisateljica članaka povijesne tematike. U rujnu 2018. postaje urednica portala braniteljski.hr.